Horten rådgiver DSB Ejendomsudvikling juridisk om den ca. 40.000 kvm store mediatech-by. 

DSB Ejendomsudvikling A/S og AP Ejendomme, datterselskab af AP Pension, ejer hver 50 pct. af den kommende mediatech-by Media City Odense. Den blev stiftet af TV2 Danmark, TV2 Fyn, JFM og SDU i 2021 med nuværende 23 medlemmer, som er virksomheder inden for bl.a. kommunikations- og medieproduktion.

DSB Ejendomsudviklings adm. direktør Søren Bech-Heede udtaler, at de nu kan arbejde videre med deres mange planer for området, og at den grønne omstilling også spiller ind i:

”Det har været væsentligt for os, at vores partner er en langsigtet investor, og det er AP Ejendomme. Samtidig skal MCO være mest muligt bæredygtig, og AP Ejendomme viser med sine projekter, at selskabet har en tilgang til arbejdet med den grønne omstilling, som flugter med vores egne ambitioner.”

Aftalen blev underskrevet efter et udbud, og AP Ejendommes adm. direktør Peter Olsson siger i pressemeddelelsen, at AP Ejendomme er begejstret over at blive medinvestor:

”Det er et visionært projekt, som passer ind i vores strategi for kontorejendomme. Samtidig er der stor interesse for projektet blandt de potentielle lejere. Dermed har det ikke været svært at se os selv som en del af projektet, som vi ser frem til at arbejde videre med”.

Større medievirksomheder og mindre aktører vil leje sig ind

Virksomheder med plads til op til 500 medarbejdere forventes at kunne leje sig ind. Både større medievirksomheder med eget domicil og kontorhotel med mindre aktører fra mediebranchen vil formentlig få arbejdsplads i mediatech-byen, og de vil alle have mulighed for at dele fx mødecentre, kantine og café.

Media City Odense, som bliver tegnet af C.F. Møller Architects, skal opføres ved siden af Kvægtorvet med TV2 Danmarks hovedkvarter som nabo.

Horten rådgiver DSB Ejendomsudvikling i projektet.

Se Media City Odenses pressemeddelelse her.

Kontakt

Michael Neumann

Partner (H)

Rune Halkjær Ebbesen

Partner (L)