Horten har bistået PayPerWash med finansieringsaftale på op mod 600 mio. kr. til at understøtte virksomhedens nordiske og internationale vækststrategi.

Den danske kapitalforvalter Capital Four har indgået en finansieringsaftale med PayPerWash for at finansiere og fremskynde virksomhedens geografiske ekspansion.

PayPerWash blev etableret i 2018 og er den førende nordiske udbyder af komplette vaskeriinstallations- og administrationsløsninger, der håndterer mere end 100.000 månedlige transaktioner i hele Europa. PayPerWash's full-service løsninger, der primært fokuserer på boligmarkedet, giver kunderne mulighed for at opnå betydelige årlige omkostningsbesparelser og forbedrer samtidig brugerne af vaskeriets bekvemmelighed og oplevelse. Ved at installere avanceret udstyr giver PayPerWash's løsninger desuden de mest miljøvenlige og energieffektive vaskeriløsninger på markedet.

Kreditfacilitetsaftalen på op til 600 mio. kr., hvoraf 300 mio. kr. er leveret direkte af Capital Four, vil støtte virksomheden i at fremskynde sin nordiske og internationale vækststrategi.

Horten har bistået PayPerWash med de juridiske aspekter af aftalen.

Kontakt

Mikkel Primdal Kæregaard

Partner, Forperson for bestyrelsen

Lars Lüneborg

Partner