Skandinaviska Enskilda Banken AB ('SEB') investerer i den danske fintech-virksomhed LENEO A/S. Horten har rådgivet LENEO A/S i forbindelse med investeringen.

LENEO A/S har til formål at levere SaaS-løsninger, der håndterer et produkt eller et aktiv som en del af fremtiden, hvor mere og mere baserer sig på leasing, leje eller abonnement. LENEO er stiftet i Danmark i 2016 og er for nylig ekspanderet til det svenske marked.

SEB's investering på 24,5 mio. danske kroner sker gennem SEB Venture Capital, som er en førende fintech-investor i Norden med på fokus på strategiske ventureinvesteringer samt indgåelse af partnerskaber med SEB.

SEB's investering gør SEB til en af hovedaktionærerne i LENEO. I tillæg til investeringen har parterne indgået en strategisk samarbejdsaftale, som skal bidrage til selskabets yderligere vækst.

Horten har rådgivet ejerne af LENEO i forbindelse med investeringen. Ansvarlig partner i teamet var Mikkel Primdal Kæregaard, som blev bistået af Jonas Eigil Nielsen og Iben Møller Vollesen.

Vil du vide mere?

SEB enters company that supports shift to circular business models

SEB skyder 24 millioner i dansk fintech-virksomhed

Kontakt

Mikkel Primdal Kæregaard

Partner, Forperson for bestyrelsen

Jonas Eigil Nielsen

Partner

Iben Møller Vollesen

Advokat