Gefion Group har med succes udstedt obligationer for 200 mio. kr. Horten har været juridisk rådgiver vedrørende dansk ret.

Horten var juridisk rådgiver vedrørende dansk ret for de oprindelige obligationsejere, der var repræsenteret af Intertrust, i samarbejde med Jool Corporate Finance i forbindelse med Gefion Group Holdcos udstedelse af Senior Secured Floating Rate Bonds.

Gefion Group er en af de førende byggeentreprenører i Danmark med hovedkontor i København, hvis primære fokus er gennemførelse af boligprojekter. Provenuet fra obligationsudstedelsen vil primært blive anvendt til udvikling af selskabets igangværende projekter samt nye projekter, der skal styrke Gefion Groups strategi og position.

”Vi er meget glade for at have gennemført denne obligationsudstedelse for 200 mio. kr. til en attraktiv pris i henhold til de aktuelle markedsforhold. De nye obligationer gør det muligt for os at vækste yderligere, gennemføre vores boligprojekter og implementere vores strategi om at kunne tilbyde boliger i og omkring København, der er til at betale. Den nye finansiering gør det også muligt for os at gennemføre projekter, når nye muligheder opstår på baggrund af den aktuelle markedssituation” – Thomas W. Færch, CEO Gefion Group.

Kontakt

Lars Lüneborg

Partner

Helle Muff Højbjerg

Specialistadvokat

Morten Brun Winkelmann

Erhvervsjuridisk fuldmægtig