Nicolai Dyhr er ikke længere advokat og partner i Horten. Det sker på baggrund af udtalelser, som Nicolai Dyhr fremsætter i TV2-dokumentar programserien ”Den sorte svane”, der er offentliggjort tirsdag den 28. maj på TV2 Play.

Direktør Anders Bager Jensen udtaler i den forbindelse:

”Nicolai Dyhr stopper i Horten som en direkte konsekvens af en række udtalelser, som TV2 har optaget og sidenhen delagtiggjort Horten i. Udtalelserne afspejler på ingen måde, hvordan en advokat og partner i Horten bør optræde, og Horten tager skarpt afstand fra udtalelserne. De er uforenelige med Hortens værdier, og derfor er Nicolai Dyhr heller ikke længere partner hos eller på nogen anden måde tilknyttet Horten."

I programmet beskriver Nicolai Dyhr blandt andet noget, han kalder 'ålerusemetoden'. Dette er en metode, som Horten hverken kender eller billiger:

”Vi genkender ikke den såkaldte 'åleruse-metode' som værende en velkendt model i branchen og slet ikke som en godkendt model af ledelsen i Horten. Det er den ikke, og vi billiger den på ingen måde. Når Nicolai Dyhr ikke længere er i Horten, er det netop fordi, hans udtalelser i udsendelsen ikke er forenelige med at være advokat og partner i Horten,” udtaler Anders Bager Jensen.

Straks Horten blev forelagt TV2's oplysninger, blev Nicolai Dyhr suspenderet. Horten har efterfølgende igangsat både en intern og en ekstern undersøgelse af forløbet.

For mediehenvendelser kontakt kommunikationschef Jesper Boe Nordal på telefon 5234 4403.

Kontakter

Jesper Boe Nordal

Head of Communications