På Folkemødet 2023 var Horten vært for en debat om kunstig intelligens og retssikkerhed. Vi har samlet de vigtigste pointer fra paneldeltagerne i en video fra debatten.

På Folkemødet 2023 var Horten vært for en paneldebat om et højaktuelt emne; en teknologi, der – uanset et langt tilløb - på meget kort tid har ændret, hvordan vi som arbejdsgivere, medarbejdere og samfundsborgere ser de teknologiske fremtidsperspektiver og ikke mindst vores forhold til teknologi. Den teknologiske udvikling har med gennembruddet for kunstig intelligens i den brede offentlighed taget et stort skridt tættere på os alle og dermed åbnet op for en lang række spørgsmål af retssikkerhedsmæssig og etisk karakter.

Partner Jens Grønkjær Sjølander Pihl var ordstyrer for debatten om kunstig intelligens med et stærkt panel af eksperter indenfor teknologi, jura og etik: Lisbeth Nielsen, direktør i Sundhedsdatastyrelsen, Lucas Honoré, medlem af Dataetisk Ungdomsråd, Thomas Hildebrandt, professor i softwareudvikling ved Københavns Universitet, Karsten Loiborg, kommiteret ved Ombudsmanden, og Emilie Loiborg, advokat i Horten.

Kunstig intelligens - retssikkerhed, dataetik og regulering

Kontakt

Emilie Loiborg

Director, advokat