Advokat Jan Bech er tiltrådt som partner i Horten Advokatpartnerselskab pr. 1. oktober 2019 og bliver en del af Hortens team for rekonstruktion og insolvens. Jan Bech får base i Aarhus. Det sker som et led i Hortens strategiske målsætning om fortsat vækst. 

Jan Bech er ekspert i insolvensret og rekonstruktion af virksomheder samt akkord og konkursbehandling. Han rådgiver desuden om erhvervsretlige forhold i bred forstand, herunder om salg, opkøb og omstrukturering af insolvente virksomheder. Derudover har han i en årrække, som fast advokat for Mejeriforeningen og en række mejerier, opnået betydelig erfaring med denne branche, ligesom han har en række kunder i bilbranchen, hvor han har ført principielle sager om registreringsafgift af biler.

Han er en erfaren procedureadvokat med møderet for Højesteret og har betydelig undervisningserfaring, bl.a. som underviser på kandidatuddannelsen og elitemodulet ved Aarhus Universitet.

Jan Bech har tillidsposter i talrige bestyrelser og er anbefalet i opslagsværkerne IFLR1000, Chambers og Legal 500. Han er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 1991.

Jan Bech kommer fra en stilling som partner hos DLA Piper, ligesom advokat Nicolai Thornemann, der tiltrådte som partner i Horten medio august. Samtidig med Jan Bech tiltræder advokat Søren Bøgelund og sekretær Rikke Magelund Pedersen, begge fra DLA Piper.

Jan Bech vil til dagligt være tilknyttet Hortens kontor i Aarhus, hvor advokatfirmaet i dag 70 medarbejdere. I alt beskæftiger Horten ca. 350 medarbejdere på landsplan fordelt på kontorer i København, Aarhus og Herning.

Kontakt

Jan Bech

Partner