Horten har bistået med juridisk rådgivning til kapitalfondsejede Idverde i forbindelse med købet af OKNygaard A/S. Idverde ejer allerede Danmarks største anlægsgartner Malmos A/S.  

Franske Idverde er blandt Europas største anlægsgartnere og landskabsentreprenører. Idverde ejes af kapitalfonden Core Equity Holdings.

OKNygaard A/S er en landsdækkende anlægsgartnervirksomhed med fokus totalløsninger for kunderne, der arbejder med både lokale, regionale og landsdækkende drifts- og servicekontrakter, fag- og hovedentrepriser på anlægsområdet samt glatførebekæmpelse og vintertjeneste. Virksomheden beskæftiger i alt 550 medarbejdere.

Malmos er Danmarks største anlægsgartner, der udelukkende har fokus på etablering. OKNygaard og Malmos omsætter tilsammen for 800 mio. kr.

Horten har bistået Malmos A/S i alle juridiske forhold i forbindelse med købsprocessen. Teamet var ledt an af Mikkel Primdal Kæregaard og bistået af Jonas Eigil Nielsen, Marie Funch Lind, Mathias Heldgaard Nielsen og Vibe Kongsager Klausen.

Læs mere om transaktionen her:
Idverde group has joined forces with Oknygaard
OKNygaard er trådt ind i idverde Danmark

Kontakt

Mikkel Primdal Kæregaard

Partner, Forperson for bestyrelsen

Jonas Eigil Nielsen

Partner

Marie Funch Lind

Director, advokat