Horten har bistået Vækstfonden med at skaffe kapital til den danske startup-virksomhed Leapwork A/S, som har kontorer på tværs af Europa, Asien og USA. Dette var den første fælles finansiering mellem Vækstfonden og Silicon Valley Bank.

Finansieringen er sket som en ’club deal’ og er Silicon Valley Banks første finansiering i Danmark, siden banken oprettede kontor i København.

Ny kapital i form af Venture Debt

Vækstfonden og Silicon Valley Bank skyder ny lånekapital i Leapwork, der kan bidrage yderligere til virksomhedens vækst. Den nye kapital er rejst i form af såkaldt Venture Debt - et sikret låneprodukt, der også omfatter warrantdækning.

For startup-virksomheder kan Venture Debt være et attraktivt alternativ til egenkapitalfinansiering, bl.a. fordi finansieringen i modsætning til traditionelle finansieringsrunder kan rejses uden umiddelbart at afgive direkte ejerandele i selskabet.

Leapwork har stort potentiale

Leapwork er globalt markedsledende inden for sit felt. De har udviklet systemer, der gør det muligt for brugere på alle forretningsniveauer at automatisere web- og desktop-applikationer ved hjælp af kodefri automatisering, og virksomheden har udviklet en cloudbaseret løsning til template management og dokumentautomatisering, som er blåstemplet af blue chip-virksomhedskunder på alle kontinenter.

Læs om finansieringen:

Kontakt

Lars Lüneborg

Partner