Horten har bistået den norske kapitalfond Norvestor med købet af aktiemajoriteten i den danske it-konsulentvirksomhed Globeteam.  Kirk Kapital og selskabets stiftere fortsætter i selskabet med en minoritetsandel.

Globeteam leverer ydelser på tværs af tre forretningsområder: Business consulting, it-infrastruktur, it-udvikling og cyber, og agerer som aktør inden for "GIG Economy" med højtspecialiserede konsulenter.

Den norske kapitalfond Norvestor investerer typisk i virksomheder, der leverer tjenester, hvor digitalisering eller tilgængelig teknologi kan bruges til at opnå bæredygtige effektivitetsgevinster af værdi for kunder og samfund. Investeringen i Globeteam er Norvestors første investering i Danmark.

Horten har rådgivet Norvestor i forbindelse med transaktionen med et team anført af Thomas Francis Beckett, Vibe Kongsager Klausen og Ann-Sophie Birch.

Læs mere om transaktionen her:

Danske Globeteam solgt: Aktiemajoriteten overtages af stor kapitalfond - skal nu gøres klar til international ekspansion (Finanswatch)

Norsk ka­pi­tal­fond bli­ver ny ho­ve­d­ak­tio­nær i dansk it-virk­som­hed: Over­ta­ger ak­tie­ma­jo­ri­tet fra Kirk Ka­pi­tal (Børsen)

Kontakt

Thomas Francis Beckett

Partner