En enig partnerkreds har netop offentliggjort, at 48-årige Christian Gregersen er valgt til ny managing partner for Horten. Han er valgt for en treårig periode og overtager posten den 1. januar 2022 efter Finn Schwarz.

"Jeg er stolt over at få muligheden for som managing partner at være med til at løfte Horten til et endnu stærkere brand. Advokatbranchen spiller en vigtig rolle i samfundet, og Horten har siden 1953 sat sit præg på branchen. Det har vi tænkt os at blive ved med, så vi også i fremtiden er et meget attraktivt sted for både klienter og talenter."

Christian Gregersen har 25 års erfaring i branchen og er anerkendt som en førende advokat på fondsområdet. Christian Gregersen har været medlem af Hortens bestyrelse siden 2018 og er leder af afdelingen Commercial. Christian Gregersen har en international profil og et stærkt netværk af advokater og forretningsfolk bl.a. via en LLM-grad fra Cornell, bar exam i New York, en lederuddannelse på INSEAD Business School i Frankrig og aktiv deltagelse i International Bar Association.

"Christian Gregersen besidder de kvaliteter, vi ønsker at bringe i spil for at styrke Horten yderligere på vores strategiske fokusområder, og med Christian i stolen som managing partner sætter vi en streg under vores målsætning om at vækste både vores danske og internationale forretning ", siger bestyrelsesformand Mikkel Primdal Kæregaard.

Kontakt

Christian Gregersen

Managing Partner