Horten har pr. 1. januar 2022 optaget Peter Helbo Langsted, Maria Schmiegelow og Rune Halkjær Ebbesen som partnere, mens Emil Spurr Madsen optages som juniorpartner.

Horten styrker partnerkredsen med fire nye partnere. Fra vores egne rækker kommer Rune Halkjær Ebbesen og Emil Spurr Madsen med speciale i fast ejendom samt Maria Schmiegelow med speciale i proces, mens Peter Helbo Langsted rykker til Horten fra Bech-Bruun.

Peter Helbo Langsted er specialist inden for M&A og har de sidste 10 år arbejdet på adskillige markante transaktioner i Danmark. Peter rådgiver danske og internationale klienter om alle elementer af transaktionsprocessen på tværs af sektorer og har international M&A-erfaring fra New York-kontorerne af de amerikanske advokatfirmaer Winston & Strawn og Jenner & Block. Peter rådgiver desuden om venture- og vækstinvesteringer på både founder- og investorsiden og har praktisk erfaring som medejer af flere startups.

Peter er ekstern lektor i selskabsret ved Københavns Universitet og er forfatter og medforfatter til flere bøger og artikler om selskabsretlige emner, kontraktret og strafferet.

Han er uddannet cand.jur. fra Aarhus universitet i 2012 og kommer fra en stilling som senioradvokat i Bech-Bruun.

Maria Schmiegelow er en erfaren procesadvokat inden for kommercielle tvister og har forestået en række højprofilerede erstatnings- og ledelsesansvarssager for danske og udenlandske virksomheder. Hun repræsenterer desuden klienter i erhvervsstrafferetlige sager samt sager om retlig prøvelse af myndighedsafgørelser. Maria er medforfatter til en række bøger, senest Ansvar for arbejdsskader og fast skribent for Karnov. Hun kom til Horten som BA.jur. i 2010 og blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 2013, suppleret med et studieophold på Katholieke Universiteit Leuven og et udstationeringsophold i Skotland.

Rune Halkjær Ebbesen er ekspert i erhvervslejeret og komplekse ejendomstransaktioner, hvor han rådgiver både købere, sælgere og udviklere, ligesom han rådgiver i forbindelse med håndteringen af ejendomme generelt. Rune har også stor erfaring med håndtering af nødlidende ejendomme. Han rådgiver desuden både udlejere og lejere om udarbejdelse og forhandling af lejekontrakter, samt håndtering af lejeretlige forhold, herunder konfliktløsning.

Han er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2007 og kom til Hortens afdeling for Fast Ejendom i 2015 efter en årrække som advokat hos Finansiel Stabilitet.

Emil Spurr Madsen rådgiver danske og udenlandske ejendomsinvestorer om Real Estate M&A, ejendomsudvikling, erhvervslejekontrakter og asset management. Emil har desuden arbejdet med corporate M&A, selskabsret og kommercielle kontrakter og har også erfaring med konfliktløsning og retssager, ligesom han jævnligt er udpeget som bisidder for vidner i undersøgelseskommissioner.

Han blev ansat som stud.jur. hos Horten i 2013 og blev cand.jur. fra Københavns Universitet i 2015, suppleret med studier på London School of Economics and Political Science (LSE) og McGill University, Montreal, Canada.

Kontakt

Rune Halkjær Ebbesen

Partner (L)

Peter Helbo Langsted

Partner

Emil Spurr Madsen

Partner (L)