Den 44-årige Anders Bager Jensen overtager direktørstolen i Horten fra den 14. august 2023. Anders Bager Jensen kommer fra en stilling som koncernøkonomidirektør i Forsvarsministeriet.

"Jeg ser frem til at tage hul på et nyt kapitel af mit arbejdsliv hos Horten og glæder mig meget til at lære virksomheden, kollegerne og kunderne at kende og bidrage til at skabe det bedst mulige grundlag for Hortens udvikling", siger Anders Bager Jensen, der er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har bred erfaring fra den offentlige sektor samt økonomi og ledelse.

Anders Bager Jensen kommer fra en stilling som koncernøkonomidirektør i Forsvarsministeriet med ansvar for Forsvarets budget. Før da var han direktør i Kultur og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune med særligt ansvar for økonomi og stabsområderne og har også otte års erfaring fra Finansministeriet, bl.a. som kontorchef og ministersekretær.

Om valget af Anders Bager Jensen som ny direktør siger managing partner i Horten, Christian Gregersen:
"Anders kommer med stor erfaring inden for økonomi, ledelse og drift. Jeg er glad for, at vi har kunnet knytte ham til Horten. Jeg ser frem til samarbejdet om Hortens videre udvikling".

Anders Bager Jensen tiltræder den 14. august 2023.

Kontakt

Christian Gregersen

Managing Partner

Anders Bager Jensen

Direktør