Vi tror på, at den bedste måde at inspirere til forandring, i den fremtid vi og vores kunder møder, er at blive ved med at være nysgerrige og udforske, hvad der vil forme fremtidens virksomheder. Vil du være med til at møde nye udfordringer og yde værdifuld rådgivning til vores kunder sammen med os?

Ansøgning og samtaler

Du har mulighed for enten at ansøge om specifikke jobs, der er annonceret her på vores hjemmeside, eller sende os en uopfordret ansøgning. Alle ansøgninger – også uopfordrede – skal sendes via vores hjemmeside. Foruden en motiveret ansøgning og et CV, skal du også sende karakterbeviser, og eventuelt anbefalinger og lignende relevant materiale, som er med til at give os et billede af dig og dine kvalifikationer.

Er din profil relevant, inviterer vi dig til jobsamtale og test med HR samt en eller flere relevante ledere. Hvis der efter første samtale fortsat er gensidig interesse, vil du enten blive inviteret til en 2. samtale eller få tilbudt et job hos os. Som et led i dette vil du også modtage en tilbagemelding på den personprofil, du på forhånd har udfyldt.

Vi lægger stor vægt på, at vores jobsamtaler er baseret på dialog i en god atmosfære med henblik på, at begge parter skal få et fyldestgørende indtryk af hinanden

Hvad lægger vi vægt på?

Vi tilstræber at levere branchens bedste løsninger for vores klienter, og som i andre rådgivningsvirksomheder er medarbejderen vores vigtigste aktiv. Det er derfor afgørende for vores succes at ansætte, fastholde og udvikle de rigtige medarbejdere.

Lige meget hvor i Horten du bliver ansat, er det afgørende, at din faglighed er i top. Vi vil have de bedste medarbejdere på alle niveauer og går ikke på kompromis med det krav.

En dygtig medarbejder skal dog have mange andre egenskaber end blot høj faglighed. Dine faglige kompetencer kan derfor ikke stå alene. Når vi ansætter nye medarbejdere, stiller vi således også høje krav til blandt andet dine personlige kompetencer, professionalisme, forretningsforståelse, ambitionsniveau, værdier, personlighed og engagement.

Vi tilbringer meget tid sammen og samarbejder meget på tværs af afdelinger. Derfor er det vigtigt, at vores medarbejdere passer ind socialt og bidrager til den gode ånd, der hersker i Horten. Vores uformelle kultur med plads til forskellighed, vores ligefremme og respektfulde omgangstone, og vores prioritering af, at det skal være sjovt at gå på arbejde, er unik i branchen, og noget vi værner om. Du skal derfor kunne se en værdi i det fællesskab og have lyst til at bidrage til det.

Vil du vide mere?

Du kan finde vores privatlivspolitik for jobansøgere her

Kontakt

Cat Hindberg

Head of People & Culture

Lenette Werner

Business Partner People & Culture