Tine Kaspersen er tiltrådt som ny direktør for Horten den 3. august.

Tine Kaspersen overtager direktørstolen i Horten Advokatpartnerselskab den 3. august 2020. Hun har i otte år været COO hos BIG – Bjarke Ingels Group og før da gjort karriere hos A.P. Møller Mærsk.

Om valget af Tine Kaspersen som ny direktør siger bestyrelsesformand for Horten, Mikkel Primdal Kæregaard:

"Når man ser på Tines stærke profil, så er der et rigtig godt match til stillingen som direktør hos Horten. Hos BIG har hun bevist sin styrke som en del af ledelsen i en innovativ partnerdrevet virksomhed i vækst, og hun kommer derfor med både erfaring og kompetencer og ikke mindst en nytænkende tilgang til det at drive partnerejede virksomheder, som vi allerede arbejder ud fra, og som vi ønsker at styrke yderligere. Tine skal sikre rammerne for den fortsatte vækst i Horten og sætte kursen for, hvordan virksomheden skal se ud fremadrettet, både i forhold til den interne organisering og den eksterne profil."

Skiftet i Hortens topledelse sker efter en non-stop vækst gennem de seneste 15 år. Hortens nuværende størrelse som et af Danmarks største advokatfirmaer, udvidelsen gennem de seneste to år med kontorer i Aarhus og Herning og et ønske om yderligere vækst betyder, at tidspunktet for at rykke forretningen ledelsesmæssigt og strategisk er det rigtige netop nu.

"Det er med stolthed, at jeg har takket ja til stillingen som direktør i Horten. Horten er en solid, veldrevet og moderne virksomhed, som er midt i en spændende strategisk udvikling. Jeg ser et fantastisk potentiale, som jeg glæder mig til at bidrage til at forløse yderligere. Min største faglige inspiration er at tilbringe tid med dygtige mennesker, der vil noget vigtigt med deres virksomhed, og det ved jeg, at jeg vil få rig mulighed for hos Horten", siger Tine Kaspersen.

Kontakt

Mikkel Primdal Kæregaard

Partner, Bestyrelsesformand

Tine Kaspersen

Direktør