Virksomheder skal være med til at skabe den bæredygtige fremtid. Men hvad ligger der i den opgave? Det fik vi Connie Hedegaard, Kræn Østergaard Nielsen, Sarah Hempel og Sebastian Koks bud på, da Horten var vært for eventen Discover Agenda 22.

Den 20. april 2022 inviterede vi til eventen "Horten Discover: Agenda 22" med fokus på fremtidens bæredygtige virksomhed. På scenen var tidligere EU-kommissær Connie Hedegaard, CEO i Coop Kræn Østergaard Nielsen, Head of Sustainability i Axcel Sarah Hempel og CEO i Green Hydrogen Systems Sebastian Koks Andreassen. De fire eksperter satte fra hver deres ståsted fokus på nogle af virksomhedernes centrale udfordringer - og hvorfor alle virksomheder bør tage handling her og nu.

Kræn Østergaard Nielsen, CEO i Coop: "Mit vigtigste budskab er, at vi som Danmark har en mulighed, men også en forpligtelse, til at vise resten af verden – at være foregangsland for en grøn og bæredygtig omstilling i en koalition mellem forbrugere, virksomheder og det offentlige."

Connie Hedegaard, bestyrelsesformand og tidligere EU-kommissær: "Vi skal fra målsætninger og ambitioner og fine intentioner til konkret handling, og det haster. Hvis nogen skulle være i tvivl, så synes jeg, at Putin og Putins krig har givet os det sidste skub."

Se highlights fra Horten Discover: Agenda 22