Blandt hovedtalerne ved IBA Woman Lawyers' Conference 11.-13. september 2022 i København er Helle Thorning-Schmidt, Mia Wagner og Maria-Pia Hope, managing partner i Sveriges største advokatfirma og Årets Chef 2022. Konferencen stiller skarpt på kvinder i ledelse, og Horten er en af hovedsponsorerne for eventen.

Hvordan sikrer vi lige vilkår og ligestilling mellem kønnene på ledelsesniveau i advokatbranchen? Det spørgsmål tager IBA World Women Lawyers’ Conference op i København henover tre dage i september med deltagere fra hele verden. Lise Lotte Hjerrild, partner i Horten, er formand for IBA Women Lawyers' Committee, som står for arrangementet. Horten er blandt hovedsponsorerne sammen med en række andre store danske advokatfirmaer.

Prominente hovedtalere

Hovedtalerne på konferencen tæller Helle Thorning-Schmidt, første kvindelige statsminister i Danmark, Mia Wagner, jurist & medstifter af Nordic Female Founders, Deborah Enix-Ross, formand for American Bar Association, Maria-Pia Hope, managing partner i Vinge og udråbt til Årets Chef 2022 i Sverige, Almudena Arpòn De Mendívil, kommende formand for IBA og Anita Krohn Traaseth, tidligere direktør for Innovasjon Norge og bestyrelsesmedlem i European Innovation Council.

Konferencen har også et omfattende socialt program med kanalrundfart i København, middage og receptioner, der skal markedsføre København som venue for kommende internationale IBA-arrangementer. IBA arrangerer en lang række konferencer, hvoraf den mest prominente er den årlig konference, der tiltrækker mellem 5.-7.000 internationale deltagere. Lise Lotte Hjerrild, Advokatsamfundet, Danske Advokater og Wonderful Copenhagen vil lobbye for København som værtsby for IBA's årlige konference i 2026.

Formand for International Bar Association Women Lawyers' Committee

I januar 2022 blev Lise Lotte Hjerrild udnævnt til formand for International Bar Association (IBA)'s Women Lawyers' Committee (WLC), der skal styrke de 3.000 internationale medlemmers netværk og inspirere ledere i advokatbranchen til at sikre ligestilling mellem kønnene. Som formand har Lise Lotte sammen med sine Committee-kolleger fra hele verden udviklet en række oplysningsværktøjer, der skal hjælpe med at realisere disse mål, og desuden facilitere et effektivt globalt netværk, hvor kvindelige advokater kan netværke og udvikle nye forretningsmuligheder.

“World Women Lawyers’ Conference er arrangeret af Women Lawyers' Committee med mit team i spidsen og en værtskomité bestående af flere andre store danske advokatvirksomheder. Horten er på den måde med til at bidrage til at fremme dagsordenen for kvindelige ledere i advokatbranchen og til at markedsføre København som en moderne, fremsynet hovedstad og konferenceby. Det er også et eksempel på, hvordan Horten samarbejder med vores kolleger i andre advokatvirksomheder og hovedaktører i erhvervslivet, både lokalt og internationalt, om at inspirere til forandring. Inspiration til forandring i den måde, vores klienter møder fremtiden på, kræver, at vores juridiske rådgivere spiller en aktiv rolle i at forme en bedre fremtid”, siger Lise Lotte Hjerrild.

Fra Horten deltager også Birgitte Frølund, Birgitte Toxværd, Christian Gregersen, Lars Lüneborg, Marie Løvbjerg og Maria Schmiegelow.

Tilmeld dig konferencen

Konferencen finder sted i Odd Fellow Palæet. Du kan læse mere og tilmelde dig her: 9th World Women Lawyers’ Conference: Women in leadership

Kontakt

Lise Lotte Hjerrild

Partner

Nicoline Hein Poulsen

Junior Konsulent