Hortens Årsberetning 2021 er tænkt som en invitation i tekst og billeder til at lære Horten bedre at kende. Vi fortæller om årets resultat og giver indblik i nogle af de sager, vi har arbejdet med i 2021. Det handler bl.a. om et rødglødende M&A-marked, et år hvor advokatundersøgelser blev en del af samfundsdebatten, grøn omstilling i en verden bygget på gamle regler for sort energi og om vækst i Aarhus. Udover det økonomiske årsregnskab har Horten også for første gang gennemført et klimaregnskab.

”Vi er tilfredse med regnskabet. Horten har haft et generationsskifte, så vores partnersammensætning er noget anderledes i dag end for halvandet år siden. Vi er gået fra at være 45 kapitalejere til at være 37 kapitalejere, men vi fastholder stort set den samme toplinje", udtaler managing partner Christian Gregersen.

Regnskabsåret 2021 endte omsætningsmæssigt på kr. 447 mio. mod kr. 452 mio. i regnskabsåret 2020.

”Vi har haft et godt år inden for blandt andet M&A, hvor vi har haft det højeste antal handler nogensinde med mere end 50 transaktioner, som lykkedes i 2021. Vi har stadig en agenda om at tage markedsandele, især inden for områderne M&A, bank og finans, fast ejendom, proces og undersøgelser, energi og grøn omstilling. Særligt området grøn omstilling og energi, som ligger i krydsfeltet mellem erhverv og det offentlige, ligger rigtig godt til vores profil. Der ser vi muligheder, og jeg forventer, at området kommer til at bidrage endnu mere i 2022", siger Christian Gregersen.

Horten har i 2021 optaget seks nye partnere, som skal bidrage til virksomhedens udvikling og vækst i de kommende år.

I det jyske har Horten styrket sin position yderligere med 24 nye medarbejdere og en udvidelse af vores domicil i Aarhus centrum.

Læs meget mere i Årsberetningen 2021 - god fornøjelse med artiklerne!

Kontakt

Christian Gregersen

Managing Partner