Horten har optaget advokat Jonas Eigil Nielsen som juniorpartner pr. 1. januar 2023.

Jonas Eigil Nielsen er en central del af Hortens M&A-afdeling, hvor han rådgiver danske og udenlandske klienter i M&A-transaktioner. Jonas har været en del af Hortens M&A-afdeling i 10 år og har omfattende erfaring med alle typer og størrelser af transaktioner, særligt inden for private equity, venture capital samt energi og infrastruktur. Han rådgiver desuden om finansiering og kapitalfremskaffelse.

Jonas Eigil Nielsen har været mere end 11 år hos Horten, hvor han begyndte som stud.jur. i 2011. Han blev færdiguddannet som cand.jur. fra Københavns Universitet i 2015 og fik derefter beskikkelse som advokat i 2018. I 2022, blot fire år efter advokatbeskikkelsen, blev Jonas udnævnt til Director. Jonas har også betydelig international erfaring, såvel praktisk som akademisk, og har studeret jura både i Hong Kong, Texas og London.

Med optagelsen af Jonas Eigil Nielsen som juniorpartner ønsker Horten fortsat at positionere sig som en af landets førende rådgivere på M&A-transaktioner, og Jonas skal således være med til at sikre en cementering af Hortens position i M&A-markedet.

Kontakt

Jonas Eigil Nielsen

Partner