Horten optager erhvervsadvokaterne Jesper Madsen og Peter Istrup som nye partnere, begge med base på Aarhus-kontoret. Det sker som et led i Hortens vækstoffensiv i Jylland.

Peter Istrup har omfattede erfaring som rådgiver på det erhvervsretlige område, både som advokat og virksomhedsjurist. Gennem mere end 10 år ved Arla Foods og Mærsk Olie har han arbejdet med komplekse kontrakter, selskabsstiftelser, etableringer og forskellige complianceopgaver, ligesom han har omfattende proceserfaring, såvel nationalt som internationalt.

Peter Istrup har i forbindelse med compliance- og ledelsesopgaverne haft særlig interesse i krydsfeltet mellem jura og teknologi. Han har netop indleveret en ph.d.-afhandling om blockchain og smart contracts ved Aarhus Universitet. I en årrække har han siddet i dommerkomiteen ved the Danish Legal Tech Awards, og op til sin tiltræden som partner i Horten var han formand for bestyrelsen i Danske Virksomhedsjurister.

Peter Istrup er tiltrådt med virkning fra 1. september 2021.

Jesper Madsen er en af Danmarks førende eksperter i ophavsret og bistår i sager om brugskunst, software, tv, musik, film, sport, litteratur og billeder, ligesom han rådgiver om e-handel og rettigheder digitalt og har betydelig erfaring med sager om kommerciel brug af personers navn og billede. Han har årelang erfaring med rådgivning af en række af verdens største spiludbydere og udviklere af computer- og konsolspil samt spil-apps om den danske spillelovgivning og lovgivning i øvrigt. I den forbindelse har han bl.a. hjulpet mange spiludbydere med ansøgning om danske spilletilladelser, vurdering af markedsføring, indgåelse af samarbejdsaftaler og tvister med myndigheder.

Jesper Madsen har i en årrække været tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor i ophavsret. Han kommer fra en stilling som senioradvokat ved Gorrissen Federspiel og tiltræder som partner i Horten 1. oktober 2021.