Horten har optaget advokat Jakob Krag Nielsen som partner. Han har mere end 20 års erfaring på IP-området.

Jakob Krag Nielsen er specialist i varemærkeret og patentret, og han skal være med til at sikre den kontinuerlige fastholdelse af Hortens historiske og markedsmæssigt anerkendte position inden for IP og tech. Han kommer fra en stilling som leder af advokatfirmaet Lundgrens tilsvarende speciale.

Jakob Krag Nielsen har mere end 20 års specialiseret erfaring på IP-området,  repræsenterer danske og internationale klienter i alle brancher og har et stort netværk af internationale advokater inden for IP og Life Science. Ud over retssager har han desuden betydelig erfaring i at bistå alt fra startups til store børsnoterede virksomheder med at kommercialisere IP-rettigheder samt udvikle og implementere IP-strategier. Jakob bistår derudover løbende med håndtering af IP i forbindelse med transaktioner.

Jakob Krag Nielsen har møderet for Højesteret og er aktiv i en række fora inden for sit felt, bl.a. som Danmarks repræsentant i CCBE’s Group on Patents (CCBE er sammenslutningen af advokatråd i Europa), koordinator i Danske Advokaters IP og Life Science udvalg samt medstifter af og bestyrelsesmedlem i Danish Life Science Law Association.

Kontakt

Jakob Krag Nielsen

Partner