iCON Infrastructure Partners V, L.P. (iCON Infrastructure) har gennemført købet af en 95% ejerandel af energiselskabet Wind Estate A/S. Horten har bistået iCON Infrastructure med alle juridiske forhold i forbindelse med transaktionen.

Wind Estate A/S er et af Danmarks førende energiselskaber inden for produktion og salg af strøm fra vindmøller. Selskabets aktiviteter omfatter hele værdikæden fra projektering og etablering af nye vindmølleparker, opkøb af eksisterende vindmøller, samt drift, overvågning, service og vedligeholdelse af selskabets samlede vindmølleportefølje med henblik på salg af strøm. Selskabet ejer mere end 400 vindmøller med en samlet kapacitet på over 300 MW og en årlig energiproduktion på over 650 Gwh.

Erik Abraham forbliver efter overdragelsen administrerende direktør og beholder en ejerandel på 5% af selskabet.

iCON Infrastructure er en britisk baseret infrastrukturfond med fokus på investering i infrastruktur, blandt andet i vand, transport, energi, distribution og opbevaring, i Europa og Nordamerika.

Under iCON Infrastructures ejerskab vil Wind Estate A/S fortsætte med at forfølge den succesfulde vækststrategi, herunder med planer om udvidelse på det britiske marked.

Kontakt

Christian Tullberg

Partner (L)

Henrik Stig Lauritsen

Partner

Andreas Schønbeck

Partner