Horten har optaget advokat Jens Grønkjær Sjølander Pihl som partner pr. 1. april 2021.

Jens Grønkjær Sjølander Pihl er certificeret it-advokat med mere end 15 års erfaring inden for det it-retlige område fra ansættelser i både den offentlige og den private sektor samt som advokat hos nogle af Danmarks største advokatkontorer. Han kommer fra en stilling som senioradvokat hos Bech-Bruun og har tidligere været intern advokat hos bl.a. NNIT og KMD, herunder fire år som leder af KMD’s kontraktforhandlings- og kontraktstyringsteam.  

Jens skal være med til at fastholde og yderligere styrke Hortens position inden for it-ret og teknologi i tæt samarbejde med Hortens specialister inden for immaterialret, databeskyttelse og Life Science. Horten skærper dermed sit strategiske fokus på at levere helhedsorienteret og operationel juridisk rådgivning i relation til virksomheders og myndigheders komplekse udfordringer på teknologi-området.

Erfaringen fra den private sektor og en bred og dyb indsigt i de udfordringer, kunder og leverandører står over for ved udvikling, implementering og brug af it, er udgangspunktet for Jens' rådgivning.

Hans ekspertiseområder inden for it-retten er bl.a. udarbejdelse og forhandling af alle typer it-kontrakter: systemudviklings- og leverandørkontrakter, hosting- og servicebaserede kontrakter (SaaS/ASP, PaaS, IaaS etc.) samt outsourcing-kontrakter. Han har særligt fokus på nye teknologier som AI, IoT, Big Data, robotter og blockchain samt it-sikkerhed og samspillet med informations- og databeskyttelsesreguleringen.

Det er et nøgleprincip i Jens' juridiske rådgivning, at klienten umiddelbart kan bruge den juridiske rådgivning ”plug-and-play”.

Kontakt