Horten har rådgivet EWII og dets helejede datterselskab, TREFOR Infrastruktur A/S, om alle juridiske forhold i forbindelse med TREFORs køb af 100 % af aktierne i El-Net Øst A/S fra Bornholms Energi og Forsyning Holding A/S. 

Bornholms Energi og Forsyning Holding A/S, som ejes af Bornholms Regionskommune, er moderselskab for en række helejede datterselskaber, som forsyner Bornholm med vand, spildevand, el og varme.

El-Net Øst A/S ejer og driver lednings- og transformeranlæg på Bornholm og er således ansvarlig for eldistribution på øen.

EWII er en dansk multiforsyningskoncern med base i Kolding og afdelinger i hele landet. EWII og dets datterselskaber leverer vand, varme og fibernet til kunder i trekantsområdet og el til kunder i hele Danmark. Endelig er EWII en aktiv deltager i udviklingen af teknologier, løsninger og systemer, som skal understøtte den grønne omstilling på energiområdet.

Handlen er betinget af Energistyrelsens godkendelse, som forventes at foreligge i løbet af 2021.

Ansvarlige partnere i teamet var Søren Hornbæk Svendsen, Thomas Francis Beckett og Frans Rossen, som blev bistået af advokat Jonas Eigil Nielsen.

Læs mere på EWII's hjemmeside: Bornholms Energi og Forsyning sælger El-net Øst til jysk-fynske EWII

Kontakt

Søren Hornbæk Svendsen

Partner

Thomas Francis Beckett

Partner

Frans Rossen

Partner (L)

René Frisdahl Jensen

Partner (L)

Jonas Eigil Nielsen

Partner